Gebarentaal voor Iedereen

Workshops voor bedrijven en organisatie

     

Als organisatie krijgt u in meer of mindere mate te maken met dove cliënten, patiënten of klanten. Communiceren met deze groep vraagt een specifieke benadering. De workshops van Gebarentaal voor Iedereen zijn gericht op het communiceren met deze doelgroep in de breedste zin van het woord.

Onderwerpen kunnen zijn:

  • Uitleg over doof denken
  • Communiceren met doven
  • Aanleren van branch- en specifieke gebaren
  • Begrijpen van branche- en specifieke gebaren
  • Doofvriendelijk ondernemen

U kunt ook kiezen voor een workshop als onderdeel van een personeelsdag, bijvoorbeeld om even een andere wind door het hoofd te doen waaien. Een thema workshop op een studiedag of tijdens een conferentie, werkt ontspannend en activerend. Daarbij werpt een workshop Gebaren een ander licht op communicatie. Een gebarenworkshop kan lucht en ruimte geven op uw conferentie of jaarvergadering. De workshops van Gebarentaal voor Iedereen bieden uw medewerkers een aantal belangrijke handvatten om de communicatie met doven makkelijker te maken.Gebarentaal voor Iedereen ontwikkelt haar workshops op maat, toegeplist op de specifieke wensen van uw medewerkers. De duur kan variëren van 1,5 uur tot maximaal 1 dagdeel, afhankelijk van uw wensen.

Omdat de workshop altijd samen met de opdrachtgver ontworpen wordt zijn de workshops toegankelijk voor elke doelgroep; collega’s, medewerkers, kinderen, jongeren, gedetineerden, kerken etc.

Mochten we naar aanleiding van deze informatie uw interesse gewekt hebben, klik hier voor contact

Aanvraagformulier