Workshop Visuele Muziek voor beginners

     

Misschien vraagt u zich af waarom muziek in Nederlandse Gebarentaal moet worden vertaald. Daarom geven we, Tom Uittenbogert en een Visuele muziek tolk als workshopleiders, workshops voor iedereen, zodat u muziek in Nederlandse Gebarentaal leert begrijpen en inziet waarom visuele muziek erg belangrijk voor doven en slechthorende is.

Aan het begin van de workshop wordt eerst aan de deelnemers gevraagd wat muziek voor hen betekent. Doel hiervan is dat iedereen zich ervan bewust wordt wat muziek voor doven, horende en slechthorenden betekent. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook de opdracht om een liedje in Nederlandse Gebarentaal te vertalen, uiteraard na uitleg hoe ze dit kunnen doen. De rest van het programma verklappen we natuurlijk nog niet!

Als de workshop interessant is voor uw vereniging, instituut of instelling, kunt u ons altijd een e-mail sturen. Af en toe organiseren we een workshop Visuele Muziek in Nederlandse Gebarentaal voor belangstellenden. Over deze workshops wordt u via deze website en onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden.

Opmerking van de medewerkers van J.C. Ammanschool:

“Deze workshop was voor de dove kinderen en ons een heel emotionele ervaring en een overweldigend succes. We zijn ons er echt bewust van geworden dat muziek ook voor dove kinderen erg belangrijk is “

Nieuwsgierig?

Voor degenen die graag willen weten hoe ze liedjes in NGT kunnen vertalen, is het volgen van deze workshop echt de moeite waard! Er wordt o.a. aandacht besteed aan mimiek en ritme.


Wanneer?

Dit wordt binnenkort bekend gemaakt.

Waar?


De Paraplu
Van Bijnkershoeklaan 10
3527 XL Utrecht

Hoe laat?

 
10.00 – 16.00 uur inclusief 1 uur pauze

Kosten?


€ 80,= p.p. (inclusief koffie en/of thee, exclusief lunch) voor erkende tolken, schrijftolken en belangstellenden
€ 55,= p.p (inclusief koffie en/of thee, exclusief lunch) voor tolk en schrijftolk-studenten

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Gebarentaal voor Iedereen, klik hier voor de contact gegevens.

Speciale aanbieding voor beide workshops:


€ 10,= korting als u zich voor beide workshops hebt ingeschreven.

Klik hier om u in te schrijven

Foto’s van de workshop Visuele muziek voor beginners op 7 februari 2009: