Workshop Poëzie in NGT

     

De workshop Poëzie in NGT is spelen met taal. Dat kan zijn met woorden in de Nederlandse taal, maar ook met gebaren in de Nederlandse Gebarentaal.

Onze freelancer, Joeri van Zuilen heeft enkele voorstellingen gegeven met gebarentaalpoëzie, in samenwerking met andere doven. Samen met Tom Uittenbogert deelt Joeri deze kennis graag met jou op een onderhoudende en enthousiaste wijze.

Na de workshop kunt u meteen aan slag met het schrijven en bedenken van Gebarentaalpoëzie. Deze kunt u in eigen kring opvoeren of toepassen op uw werk als tolk/leraar gebarentaal en/of als schrijftolk, bij het vertalen van voorstellingen, of bij het produceren van lessen NGT. De workshop toont ook duidelijk de visuele kracht van poëzie in gebarentaal aan.

Meldt u tijdig aan voor de workshop, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Wilt u een workshop op maat? Een lezing over poëzie in gebarentaal? Voorstellingen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden; neem daarvoor gerust contact met ons op, om daarover verder van gedachten te wisselen.

Nieuwsgierig?

Voor degenen die graag willen weten hoe ze Poëzie in NGT kunnen vertalen, is het volgen van deze workshop echt de moeite waard! Er wordt o.a. aandacht besteed aan handvormen en vertaling in NGT.

Wanneer? 29 Oktober 2011

Waar?

De Paraplu
Van Bijnkershoeklaan 10
3527 XL Utrecht

Hoe laat?
11:00 – 16:00 uur inclusief 1 uur pauze

Kosten?

€ 80,= p.p. (inclusief koffie en/of thee, exclusief lunch) voor erkende tolk NGT en schrijftolken.
€ 55,= p.p. (inclusief koffie en/of thee, exclusief lunch) voor tolk NGT en schrijftolkstudenten

Na het volgen van deze workshop kunt u zich melden bij de stichting RTG voor uw registerpunten, dan kunt u zich inschrijven door hier te klikken. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Gebarentaal voor Iedereen, klik hier voor de contactgegevens.

Inschrijven workshop